Turisme

El PSOE assegura que els retalls de Mazón en Turisme són el primer pas per a eliminar el Bono Viatge

"Redueixen els descomptes a la meitat, cau el nombre d'usuaris i maten al turisme d'interior"

El PSPV-PSOE ha assegurat que les retallades de Mazón i l’ultradreta en els pressupostos autonòmics de l’any que ve per a l’àrea de Turisme suposen el primer pas per a la supressió definitiva del Bono Viage. “La realitat del nou bono en mans de Mazón és que s’han endurit i complicat molt les condicions per als usuaris i les empreses, s’ha reduït el descompte actual i, a més, maten al turisme d’interior a la Comunitat Valenciana”, ha assegurat el portaveu del PSPV-PSOE en l’àrea de Turisme a Les Corts, Mario Villar.

“Aquest programa compta amb 2,5 milions d’euros menys dels que destinava el Govern de Ximo Puig, la qual cosa es tradueix en que més de 20.000 valencians i valencianes no podran gaudir del bono la pròxima temporada”, ha assegurat Villar després de senyalar les “continues mentides i contradiccions entre els membres del Consell de Mazón” respecte al bono viage.

“Mazón diu que s’afegiran complements per a reforçar el programa i que no hi haurà modificacions i és fals. La seua pròpia consellera de Turisme, Nuria Montes, ha revelat que, a partir d’ara, s’exigirà una estada mínima de tres nits i que la subvenció cau considerablement, dels 600€ i una bonificació màxima del 60%, a 375€ i un màxim bonificat del 50%”, ha assegurat.

Per al diputat socialista, aquestes noves condicions “desincentiven tant a usuaris com a empreses del sector, que sempre havia aplaudit amb ampli consens el programa impulsat per Ximo Puig pels enormes beneficis per a la recuperació econòmica que havia generat des de la seua posada en marxa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *