Esports

L’Olleria va aprofitar els errors de la UD Calp per a guanyar per 0 a 2

Els calpins van perdre la seua imbatibilitat com a locals en una vesprada aciaga quant a joc
Lauro Techeira al finalitzar un partit / Javier Zamora

L’Olleria, que no arribava en un bon moment de joc i molt menys de resultats, es va emportar una victòria d’un dels feus més complicats del grup. El conjunt que dirigeix Miguel Ángel Mullor va deixar que la UD Calp fóra qui controlés la pilota. Es va tirar enrere i va saber tancar totes les vies de penetració del seu rival.

Els locals malgrat tindre la possessió de l’esfèric no van saber traure avantatge. No van trobar la manera de trencar la tela d’aranya que va muntar el seu rival i es va estavellar una i altra vegada en un mur defensiu que li va ser impossible de travessar.

En la segona meitat, un error defensiu calpí va propiciar un ràpid contraatac dels valencians que va culminar amb una rematada de Bernat que va suposar el 0 a 1.

Al veure’s per darrere en el marcador, els xics de Lauro Techeira van accelerar les seues accions i la precipitació va ser el seu pitjor pecat. Deu minuts més tard, la mala sort va provocar que Paolo en el seu intent de desviar la pilota acabara batent al seu propi porter.

Amb el 0 a 2, els locals no es van entregar i van buscar reduir l’avantatge visitant però no va ocórrer i van veure com la seua imbatibilitat com a locals es va trencar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *