La Marina Alta amplia el seu univers d’Estrelles Michelin, amb dues més, aconseguides pels restaurants Orobianco i Casa Bernardi.
En la tarda d’avui, dimarts 28 de novembre, l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona ha acollit la gala de la guia Michelin.
Acte en el qual la gastronomia de la Marina Alta ha tornat a brillar per mèrits propis. I és que ha aconseguit dos nous distintius. El restaurant Orobianco, a Calp, amb el xef Andrea Drago al capdavant; i Casa Bernardi, de Ferdinando Bernardi, a Benissa, han aconseguit una estrella cadascun.
Però a més, la comarca manté la resta de distintius, pel que ja s’eleven a 12 les estrelles Michelin.
Quique Dacosta Restaurant manté les seues 3 estrelles Michelin, a Dénia. BonAmb a Xàbia fa el mateix amb les seues 2 estrelles. I Peix & Brases (Dénia), Tula (Xàbia), Audreys’s by Rafa Soler i Beat (Calp) i Casa Pepa (Ondara) revaliden també el seu distintiu.