Esports

Al CD Dénia li espera un partit complicat en Tavernes

Esteban viatja amb les baixes de Llop, Óscar, Elías i Ribes mentres que recupera a Bilal i Ándres
Ferrán Molina marcant a un davanter de La Nucia B / Javier Zamora

El CD Dénia ha d’afrontar este dissabte, a les 17 hores un partit complicat en el camp municipal de Tavernes. El conjunt vallero és un clàssic del futbol valencià i sempre sol armar plantilles molt competitives. El col·legiat encarregat de dirigir el partit és, Parra Gómez.

El tècnic, Manuel Esteban, coneix perfectament al seu homòleg, Tomaca, ja que van coincidir com a jugadors en un mateix equip. És per això que sap que planteja en els seus equips un joc directe amb ràpides arribades a l’àrea rival. El Tavernes és un rival que proposa partits molt físics i el conjunt dianense té molt clar que ha de contrarestar amb major possessió de la pilota.

Per a este xoc, Esteban no podrà comptar amb els lesionats, Llop, Leo, Óscar ni Elías, este últim té una lesió més greu del que semblava en un principi i estarà allunyat dels terrenys de joc un mes. A ells s’unix el sancionat Carlos Ribes. La bona notícia és la volta a la convocatòria de Bilal una complida la seua sanció i la d’Andrés, jugador que ha estat jugant amb l’equip B i al qual se li ha fet fitxa per a estar en la primera plantilla.

El xoc es presenta molt igualat ja que després d’onze jornades disputades, totes dues formacions estan empatats a 15 punts i amb uns números molt semblants.

Un altre factor que ha de tindre en compte l’expedició dianense és l’ambient que es trobarà en Tavernes. La seua afició és una de les més fidels a l’hora de fer costat al seu equip i solen ficar molta pressió al trio arbitral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *