Esports

El CD Xàbia mesura les seues forces davant el líder Benidorm CF

Una jornada més les baixes amb les quals compte Julio Ivorra són nombroses i de jugadors importants
Javi jugador del CD Xàbia al costat de Paco del CD Dénia / Javier Zamora

El CD Xàbia jugarà, en el camp Nou Pla de la Vila Joiosa, el diumenge, a les 12 hores, davant el líder del grup Sud de la Lliga Comunitat, el Benidorm CF. Este dol entre la Marina Baixa i Marina Alta estarà arbitrat per, García Mayor.

Este dol en un principi es presenta molt desigual, ja que el primer classificat es veu les cares davant un rival que ocupa el penúltim lloc en la classificació. Els locals avantatgen en 18 punts a un equip al qual les baixes de jugadors importants esta minvant molt.

L’entrenador dels blanc-i-vermells, Julio Ivorra, haurà de tornar a fer enganxament de bolillos per a poder completar la convocatòria. Una setmana més ha de tirar mà dels jugadors de la pedrera algun d’ells podrien estar en l’onze inicial.

Ivorra té clar que és un partit on el seu equip, “res ha de perdre i molt cal guanyar”, raó no li falta i apel·la a l’esperit competitiu dels seus jugadors per a intentar donar la sorpresa.

La victòria aconseguida la setmana passada a Elda, ha suposat per al Benidorm CF a més de situar-se al capdavant de la classificació una tranquil·litat que li ha faltat en l’arrancada de lliga. El conjunt que dirigix Miguel Ángel Martínez, es veu amb molta confiança i és clar favorit per a sumar la victòria.

En les files del CD Xàbia es perden este partit, Aldo,  Elian i Tomás per sanció i els lesionats, Mario, Lautaro, Rodrigo i David. Les bones notícies són la volta a la convocatòria de Javi i Fran dos pilars claus en la línia medul·lar de l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *