El FB Dénia Benjamí-Aleví Femení ha quedat subcampió del “Torneig Ciutat de Dénia”

Les joves dirigides per Laura Ribes van caure a la final davant un gran equip, Elche CF, per 1 a 7
Equip del FB Dénia Benjamí-Aleví femení amb el seu trofeu / FB Dénia

En el camp El Rodat de Dénia es va celebrar el “Torneig Ciutat de Dénia”, de Futbol 8 per a equips benjamins i alevins femenins. El trofeu de campió va ser per a l’Elche CF, que va vèncer a la final al FB Dénia per 1 a 7.

Ambdós equips van arribar sense perdre cap partit a la primera fase de la competició a una final en la qual les il·licitanes van ser dominadores. El marcador final va ser massa ampli ja que les dianenses van jugar a un bon nivell.

L’Elche va ser qui es va avançar en el marcador, però les de Laura Ribes van aconseguir aviat l’empat. L’alegria va durar poc en el banc local ja que les il·licitanes es van tornar a posar per davant. La reacció dianense va arribar i van tornar a tenir l’empat a les seves mans. La falta d’encert rematador ho va impedir. Abans d’arribar al descans l’Elche va col·locar el 1 a 3 al marcador.

En la segona part va ser un voler i no poder per part local davant un rival que es va mostrar molt encertat a l’hora del remat. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el definitiu 1 a 7.

Després de la decepció inicial aviat l’alegria va tornar al rostre de les joves jugadores que van valorar positivament el que van realitzar durant tot el torneig.

En aquesta edició van participar un total de 6 equips, representant els clubs; Elche CF, Inter Xàtiva, FB Dénia, San Vicente i L’Alcúdia.

A la conclusió de la final es va procedir a l’acte d’entrega dels trofeus, que va comptar amb la presència de l’edil de l’equip de govern, Marta Gascó, i del director de l’Escola Municipal de Futbol, Juanjo Palacios.