Esports

Cap de setmana d’exits per a les gimnastes del CG Dénia

Les competicions a Xàbia i Guadassuar deixen un saldo positiu amb múltiples medalles i destacades actuacions
Podi en el Trofeu de Guadassuar / CG Dénia

El CG Dénia va viure un cap de setmana intens i ple d’emocions, amb els seus gimnastes participant en tres competicions i demostrant el seu talent i dedicació en cadascuna d’elles. El dissabte 6 d’abril va ser un dia especialment atrafegat, començant amb el Trofeu Nacional Els Marines al matí i continuant amb el Trofeu organitzat pel Club Montgó Xàbia a la vesprada. Les competicions es van estendre fins al diumenge 7 d’abril, amb les gimnastes desplaçant-se fins a Guadassuar per a participar en el seu torneig.

En el Trofeu Montgó de Xàbia, Chloe Ruiz va brillar en obtindre la medalla de plata en la categoria Benjamín federació mitjà, mentres que l’equip infantil Federació, amb Antonella Gamarra, va aconseguir una meritòria quinta posició en federació mitjà. Gamarra es va portar a més la medalla de bronze i Mireia Bosch va ocupar la sexta posició, demostrant l’alt nivell de les competidores del club.

Podi en el Trofeu Montgó Xàbia | CG Dénia

L’èxit va continuar en el Trofeu Guadassuar, on Vera Hernández i Begoña Rivera de la Quadra van aconseguir ambdues la medalla de bronze en les categories prebenjamí i benjamí, respectivament. L’equip infantil es va coronar campió, amb Antonella Gamarra en una destacada quarta posició i Mireia Bosch liderant el podi.

La setmana promet ser igual d’emocionant per al Club CG Dénia, que participarà en el Campionat d’Espanya Base Individual Femení i masculí amb dos dels seus gimnastes classificats per a este important esdeveniment. Lana Lebedeva, en la categoria prebenjamí, ja va competir hui, i el dissabte serà el torn de Francesc Zaragoza en la categoria Cadet Masculí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *