Esports

Cara i creu per al CB Ifach Calpe en categoria Autonòmica

Els xics van véncer amb claredat al CB Muro i les xiques descendixes després de caure davant el CB Bocairent
Els calpins celebrant el triomf en la pista del CB Muro / CB ifach Calpe

El CB Ifach Calpe ha viscut un cap de setmana d’emocions trobades en la categoria Autonòmica, marcat per un triomf ressonant del seu equip masculí i una derrota amarga per al femení, que comporta el seu descens de categoria.

Els homes del CB Ifach Calpe van mostrar la seua millor versió en enfrontar-se al CB Muro, aconseguint una victòria convincent per 55 a 91. El partit va ser una clara demostració del bon estat de forma de l’equip, que va dominar el joc des de l’inici fins al final. La intensitat defensiva va ser la clau per a neutralitzar els atacs de l’equip local, mentres que en l’aspecte ofensiu, els calpins van saber explotar la pintura i van mantindre un alt percentatge d’encert en els seus llançaments, assegurant un resultat que reflectix la seua superioritat en la pista.

D’altra banda, l’equip femení va enfrontar un dur revés en caure a casa davant el CB Bocairent per 62 a 67, un resultat que segella el seu descens de categoria. El partit va estar ple d’alternatives, amb tots dos equips lluitant per cada punt, però van ser les visitants els qui van saber estar més encertades en els moments decisius. Malgrat la lluita i l’esforç de l’equip local, la derrota deixa una nota trista per a les jugadores del *CB *Ifach Calpe, que hauran d’afrontar el desafiament de recuperar el seu lloc en la categoria la pròxima temporada.

Este cap de setmana deixa un sabor agredolç per al CB Ifach Calpe, amb l’alegria del triomf masculí i l’amargor del descens femení. Mentres que els homes poden mirar cap avant amb optimisme i continuar construint sobre el seu moment positiu, les dones s’enfronten al repte de reagrupar-se i treballar intensament per a tornar més forts. Tots dos equips, no obstant això, han demostrat el seu compromís i passió pel bàsquet, qualitats que seran fonamentals per a enfrontar els desafiaments futurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *