Denúncies

Veïns de Dénia denuncien la inaccessibilitat als seus habitatges i la passivitat de l’Ajuntament al respecte

El carrer Ulisses es troba bloquejat per un arbre caigut des del dissabte 30 de març
Denuncia Vecinal / Vecino de Dénia

Un veí del carrer Ulises de Dénia ha denunciat la situació a la qual s’enfronten per no disposar d’un accés adequat des del centre urbà fins a les seues vivendes. Aquesta problemàtica s’ha agreujat degut com que el camí disponible es troba actualment bloquejat per uns arbres que van caure a causa d’un fort vent el dissabte 30 de març.

El veí afectat ha parlat per als micròfons de Dénia FM. En primer lloc, ha explicat els antecedents de la situació problemàtica:  “L’Ajuntament de Dénia va tallar il·legalment un carrer públic i ens va deixar sense poder creuar del carrer Ulises: al cementeri, a Carrefour, a Hisenda ni a cap lloc. Havíem de creuar un camí tercermundista per a poder accedir al centre de Dénia. El camí en qüestió està situat paral·lel a les vies del tren i ix prop de l’institut.

Ara, el veí, denúncia que l’única alternativa que tenien es troba ara bloquejada, “El problema ara és que uns arbres van caure degut al fort vent deixant l’únic camí que ens proporcionaven, inhabilitat. Encara hui, quatre dies més tard, no han llevat les branques, fent que hàgem de pujar fins a La Pedrera per a poder baixar a Dénia. Han retirat la part que queia dins de la via, perquè passe el tren, però no han solucionat el problema en el camí, perquè passen les persones”, ha declarat el veí de Dénia.

El ciutadà de la capital comarcal també ha assenyalat que des de fa temps han estat demanant millors condicions per al territori i, encara hui, segons ell, segueix l’Ajuntament sense fer res per ells, “nosaltres ja vam demanar en una de les reunions de La Pedrera que ens milloraren l’accés, però l’alcalde ens va dir que, com era una via per la qual passaven poques persones, ens tallaven el carrer, independentment que siga una via pública. Fet que no pot succeir perquè és il·legal tallar aquest tipus de vies”, manifesta el veí. A més, ha afegit, “sembla mentida que amb la Policia que passa per ací, ningú es preocupe de llevar les branques d’ací”.

Amb això, el veí de Dénia, pretén que es pose fi a una situació d’accessibilitat i urbanisme que, per a ell, és tercermundista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *