Esports

Domini absolut de Dénia BC en el derbi davant el CB Joventut Xàbia (95-56)

Els dianenses asseguren el sèptim lloc en la classificació després de la seua contundent victòria
Jugador del Dénia BC enfront d'un defensor xabiero / Dénia BC

El pavelló Joan Fuster de Dénia va ser testimoni d’una demostració de força i coordinació per part del Dénia Básquet, que va véncer per 95 a 65 al CB Joventut Xàbia Rimontgó en el dol comarcal de Primera Nacional. La trobada, que va atraure a un públic entusiasta que va omplir l’aforament del recinte, va acabar sent un clar reflex de l’excel·lent moment de manera que travessa l’equip local.

Des del començament del xoc, els jugadors dirigits per Eduardo Clavero van imposar un ritme difícil d’igualar per als visitants. La defensa dianense, rigorosa i efectiva, va complicar la circulació de pilota visitant. El domini en el rebot els va permetre controlar el joc en totes dues zones del camp.

La superioritat local es va veure reflectida en el marcador des del primer període, on Dénia va doblegar en punts al seu rival amb un contundent 31-15. La solidesa col·lectiva i la confiança transmesa pels jugadors locals auguraven que l’avantatge només augmentaria a mesura que avançava la trobada.

Els següents períodes van seguir la mateixa tònica, amb Dénia Básquet mantenint un alt nivell de joc fins i tot amb les rotacions de la banqueta. En arribar a l’últim quart, el marcador era un aclaparador 76-37, deixant el partit completament decidit abans del xiulet final.

Amb este resultat, els locals asseguren la seua sèptima posició en el grup B de la 1a Divisió Nacional quan falten només dos jornades per a concloure la Lliga Regular. Este lloc els enfrontarà en els octaus de final per l’ascens a la Lliga EBA contra el segon classificat del grup A, posició que es disputen el CB Jovens Almassera i NB Torrent.

Mentrestant, el CB Joventut Xàbia Rimontgó, plagat de lesions, lluitarà en les seues pròximes trobades per evitar la temuda eliminatòria de permanència. Actualment en pugna directa amb Albubasket d’Alacant, l’equip d’Óscar Mayordomo ha d’esforçar-se al màxim per a assegurar la seua permanència en la categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *