Entrevistes

José María Tudela: “Havíem de contribuir al fet que el pàrquing es posara en marxa al més prompte possible”

Entrevista, en Dénia FM, amb representants de la mercantil Parking de la Costa, concessionària de l'aparcament del Raset
Luis Boedo (e) i José María Tudela (d) / Alba Alborch

¿Quines van ser les reunions i gestions que propiciaren la reobertura de l’aparcament del Raset en el port de Dénia?

Per a respondre a esta pregunta han visitat, el primer café de Dénia FM, Luis Boedo, un dels propietaris de la concessionària, Parking de la Costa, i José María Tudela, administrador de la mercantil.

Han repassat els esdeveniments que motivaren el tancament d’este aparcament, amb més de 400 places, l’any passat; la posterior interposició d’accions judicials, reunions amb la segona empresa (la que es va quedar l’autorització d’explotació), i la intermediació de la comissionada del port, Pepa Font, i la compra de la segona mercantil, com la via més ràpida per a reobrir l’aparcament.

Obert des del passat 16 de març, en plenes falles, el següent pas seran unes obres de modificació d’una de part de la parcel·la, on es plantava la fira, per a millores en les instal·lacions i per als usuaris.

També s’han pronunciat sobre les relacions amb l’equip de govern denier, qualificant-les com a “cordials”.

I sobre el futur Centre Integrat de FP Gent de Mar, projectat en un primer moment pel govern local en part de la parcel·la, però que, tot apunta, no s’ubicarà en aquella. Respecte a això, Boedo ha recordat que el Pla d’Usos de 2018 reflectix eixe tipus d’usos “en la zona sud” del port.

Tudela ha incidit en la necessitat de la reobertura d’este pàrquing; i el feedback rebut amb els usuaris.

Boedo considera que no hi ha suficients places d’aparcament en la ciutat, comentant la possibilitat de “pensar en pàrquing en altura”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *