Esports

La pedrera del CT Dénia continua collint títols

Pascal Más i Izán Lasso van véncer en els tornejos de Sueca i Xàbia respectivament
Pascal Más campió sub-11 Champions Bowl Sueca / CT Dénia

Este cap de setmana, les joves estreles de l’Escola de Competició del Club Tenis Dénia van prendre el centre de l’escenari en l’àmbit regional, demostrant el seu talent i dedicació en l’esport de la raqueta. Pascal Más va emergir com la figura destacada en la categoria Sub 11 del Torneig Champions Bowl, disputat en les instal·lacions del Club Tenis Sueca, al conquistar el títol de campió després d’una emocionant final contra Lucas Reynoso. Amb parcials de 6/3 i 6/4, Más va demostrar la seua superioritat i habilitat en la pista, assegurant la seua posició com una de les promeses més brillants de la seua generació.

En una nota igualment triomfal, Izán Lasso, un altre talent de la mateixa escola, es va adjudicar el Torneig Young Tour, celebrat en les pistes del Club Tenis Xàbia. En una competència marcada per la igualtat i la intensitat, Lasso va aconseguir imposar-se a Quim Álvarez, company del Club Tenis Dénia, en un vibrant enfrontament que es va resoldre amb parcials de 3/5, 4/0 i 10/5. Aquest encontre no només va destacar l’alt nivell de joc de Lasso sinó també la competència amistosa i l’esperit esportiu entre els jugadors del club.

Izán Lasso campió benjamí i Quim Álvarez finalista Torneig Young Tour Xàbia |CT Dénia

D’altra banda, l’equip de Veterans +40B del Club Tenis Dénia va enfrontar un desafiament considerable en la seua visita al Club Tenis Castell de Xàtiva. En una sèrie de partits disputats amb gran passió i esforç, l’equip dianense va estar a punt d’arribar al quadre final, però finalment va cedir per un ajustat 2 a 3 en el seu últim encontre. Malgrat la derrota, els veterans del Club Tenis Dénia van demostrar el seu compromís i experiència, deixant una empremta de competitivitat i resiliència. Els èxits de Pascal Más i Izán Lasso en els seus respectius tornejos subratllen l’excel·lència de la formació proporcionada per l’Escola de Competició del Club Tenis Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *