Esports

Un minvat CB Joventut Xàbia Rimontgó va perdre davant Adesavi (90-59)

L'equip de Mayordomo va desplaçar a la pista del líder únicament 6 jugadors pel que a penes va poder fer rotacions
Jugadors del CB Joventut Xàbia en S. Vicente / CB Joventut Xàbia

En una jornada difícil per a l’equip dirigit per Óscar Mayordomo, la visita a Sant Vicent es va saldar amb una clara derrota per 90-59 davant el conjunt del Adesavi, que es troba en la segona posició de la classificació i va demostrar la seua superioritat en el terreny de joc. No obstant això, més enllà del resultat, la història del partit va ser l’admirable lluita i el coratge demostrat pels únics sis jugadors disponibles del CB Joventut Xàbia Rimontgó.

Malgrat enfrontar-se a un adversari molt superior i amb les limitacions òbvies que suposa comptar amb una rotació tan reduïda, els jugadors no van deixar de barallar en cap moment, demostrant un tremend orgull i un lliurament que mereix ser destacada. El seu esforç no va passar desapercebut i és digne de reconeixement, ja que encarnen l’esperit de lluita i perseverança que definix a l’esport.

Amb només tres partits restants fins al final de la lliga, l’equip s’enfronta a un desafiament crític en el seu esforç per assegurar la permanència en la categoria sense haver de recórrer al play-off de permanència. L’esperança de l’entrenador Óscar Mayordomo i de tots els involucrats és poder recuperar a diversos jugadors per a estos compromisos esdevenidors, la qual cosa seria crucial per a enfortir l’equip i augmentar les seues possibilitats de competir en igualtat de condicions.

Este partit a Sant Vicent, malgrat la derrota, ha deixat importants lliçons i ha mostrat el caràcter resilient de l’equip. Ara, la mirada està posada en les pròximes trobades, on es buscarà tancar la temporada de la millor manera possible, lluitant en cada partit amb la mateixa determinació i esperit mostrats pels sis valents jugadors en esta difícil jornada. La lluita per la permanència està lluny d’acabar, i cada jugador serà fonamental en la recta final d’esta apassionant i desafiadora temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *