Èxit del ‘I Menjar Solidari’ organitzat per reconeguts xefs de la Marina Alta, alguns amb estrella Michelin, juntament amb Aehtma (Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta), impulsada pel cuiner Carlos García, de D’Excaro.
La cita gastronòmica solidària se celebrava el dimarts, 21 de maig, a les instal·lacions del CdT Dénia-Marina Alta.
A l’equip de set xefs de la comarca, s’hi sumava l’alumnat i formadors del CdT, CEE Raquel Payà i CIPFP Dénia. En total, 96 persones que participaven de manera altruista.
106 comensals van poder gaudir del menú confeccionat pels xefs: Bati Bordes (El Marino), Carolina Álvarez (Quique Dacosta), Federico Guajardo (El Carreter- Venta de Posa), Ferran Giró (Arrels), José Manuel López (Peix & Brases), Massimo Arienti (Nómada) i Carlos García (D’Excaro–Osadía).
Juntament amb els xefs, Alicia i Hugo Rodríguez del Horno de Alicia, a València.
En total, es recaptaven 6.600 euros, que ja s’han transferit al CEE Raquel Payà per al seu projecte d’Estimulació Sensorial.
Des d’Aehtma també s’agraïx la col·laboració de Coca-Cola, Les Freses, Carnes Pare Pere, Barrios, Cerveza la Gatera, Vins DOP Alacant, i Cafés Hervas.