Província

Èxit de l’atletisme dianense en el Campionat Provincial Sub12 a Elda

Els joves atletes de l'EMA Dénia - CA Baleària Diànium brillen amb un primer i segon lloc en les categories femenina i masculina
Podi femení amb l'EMA Dénia CA Baleària en el primer lloc / CA Baleària Diànium

La ciutat d’Elda va ser l’escenari, dissabte passat, del Campionat Provincial per equips Sub12, on els joves talents de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium van deixar una empremta inesborrable. En una competició enfocada en la introducció a les diverses disciplines de l’atletisme, els equips dianenses van destacar, aconseguint un admirable primer lloc en la categoria femenina i un meritori segon lloc en la masculina.

La jornada va transcórrer en un ambient de companyonia i entusiasme, on els atletes no només van competir sinó que també van gaudir de l’experiència d’aprendre i compartir amb els seus companys de diferents clubs. Este campionat va servir com una plataforma excel·lent perquè els joves atletes posaren en pràctica les habilitats adquirides durant els entrenaments i demostraren la seua versatilitat en les diferents proves.

Podi femení amb l’EMA Dénia CA Baleària en el primer lloc | CA Baleària Diànium

La destacada actuació de l’equip femení va culminar amb la seva posició al cim del podi, demostrant la forta preparació i el compromís de les joves atletes. Els seus homòlegs masculins, per la seua banda, no es van quedar enrere, lluitant valentament per assolir un excel·lent segon lloc, evidenciant així el nivell competitiu i la qualitat del programa de formació de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium.

La jornada va finalitzar amb un sentiment general de satisfacció i orgull entre els participants, entrenadors i familiars que van assistir. Els èxits aconseguits reflectixen no només el talent individual dels atletes, sinó també l’eficàcia de l’enfocament col·lectiu i educatiu cap a l’esport que promou el club. Els resultats obtinguts a Elda són una promesa de futur brillant per a l’atletisme dianense.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *