Successos

Detinguts per amenaces amb arma de foc i tràfic de drogues a Ondara

Els dos homes han ingressat en presó provisional per aquests fets
Efectes intervinguts / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local d’Ondara, ha detingut dos homes per amenaces amb arma de foc i tràfic de drogues després d’un incident en un bar d’Ondara. El registre d’un immoble on es va amagar un dels detinguts després de les amenaces, va revelar als agents un punt dedicat a la venda de marihuana, haixix i cocaïna.

El passat 30 de maig, la Guàrdia Civil va rebre un avís sol·licitant la presència d’agents en un bar d’Ondara. La persona que va trucar va informar que un home havia ingressat a l’establiment mostrant una arma de foc i cartutxos subjectes a la seua cintura, amb la intenció d’intimidar clients i treballadors.

Immediatament, membres del Lloc Principal de la Guàrdia Civil d’El Verger, acompanyats per la Policia Local d’Ondara, van acudir al lloc. Seguint les indicacions dels veïns, els agents van arribar a un habitatge on suposadament s’havia amagat l’individu.

En tocar la porta de l’habitatge, un home nerviós que corresponia a la descripció donada pels testimonis, va atendre els agents. L’individu va afirmar haver estat a la seua vivenda durant bastant de temps i va mencionar que acabava de tindre un incident a la cuina, on s’havia iniciat un foc. Va sol·licitar l’ajuda dels agents per apagar l’incendi, moment en el qual es van trobar diverses drogues a l’interior de l’habitatge. Immediatament, el sospitós va ser detingut per les amenaces al bar i es va procedir a un registre exhaustiu de l’habitatge.

Abans de realitzar el registre, a les proximitats de l’immoble, els agents van localitzar el segon habitant de l’habitatge, qui posteriorment també va ser detingut.

Durant el registre, es van trobar i intervindre 126 grams de cocaïna, 5.215 grams de marihuana, 41,37 grams de pol·len d’haixix, 13 plantes de marihuana, diners en efectiu i diversos utensilis per al cultiu i manipulació de les drogues. A més, es va trobar una arma curta de foc amb munició en el seu carregador, el que va evidenciar l’existència d’un punt de venda de drogues.

Ambdós detinguts, dos homes de 41 i 50 anys amb antecedents per fets relacionats amb drogues, van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia de Dénia, que va decretar l‘ingrés a la presó sense fiança per a ambdós subjectes. A aquests individus, segons el seu grau de participació, se’ls han imputat els presumptes delictes d’amenaces amb arma de foc, tinença il·lícita d’armes i municions, i delictes contra la salut pública pel cultiu i tràfic de drogues.

Aquesta actuació reforça el compromís de la Guàrdia Civil i la col·laboració amb altres cossos policials en la lluita contra el tràfic de drogues i la protecció de la seguretat ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *