Entrevistes Primer Café

José Chulvi: “Pràcticament no hi ha relació amb l’alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona”

Entrevista, a Dénia FM, amb l'exalcalde socialista i líder de l'oposició en l'Ajuntament
José Chulvi / Alba Alborch

“Pràcticament no hi ha relació”. Així ho ha manifestat, l’exalcalde socialista i líder de l’oposició en l’Ajuntament de Xàbia, José Chulvi, en referència a l’alcaldessa, la popular Rosa Cardona. L’exdiputat en Les Corts Valencianes ha visitat el “primer café” de Dénia FM, aquest divendres 28 de juny.

Precisament, sobre aquesta data en la qual se celebra el Dia Internacional de l’Orgull, ha lamentat que en el Consistori xabiero no hi haja acord unànime, ni es puga aprovar declaració institucional, per l’entrada de Vox en el govern local. Chulvi ha afirmat que els Pressupostos de la GVA han retallat en programes de conscienciació del col·lectiu LGTBI+, assegurant que “sí que hi ha retrocessos”.

Respecte a la seua relació amb la primera edil, Rosa Cardona (PP), ha indicat que “pràcticament no hi ha relació” i ha assenyalat com a exemple la reunió que li va sol·licitar abans de l’última Junta General d’Amjasa i que finalment no es va produir.

D’altra banda, tres són els temes prioritaris per al socialista en el municipi: la situació hídrica, l’accés a l’habitatge, i l’impuls d’infraestructures estratègiques per a la ciutat (tals com el Primer Muntanyar o la piscina).

Sobre el primer, subratlla que, finalitzada la concessió de la planta dessaladora a Acciona, Amjasa està preparada per a assumir la seua gestió.

Respecte al tema de l’habitatge considera que l’adhesió al Pla Vive de la GVA és insuficient i cal abordar el tema “des del punt de vista global”, des dels allotjaments turístics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *