Esports

Benitatxell suma ja tres pistes de pàdel amb graderies i zona enjardinada

El I Torneig de Festes organitzat pel Club de Pàdel va inaugurar les noves instal·lacions
Pistes de pàdel / Aj. El Poble Nou de Benitatxell

Benitatxell ja compta amb tres noves pistes de pàdel, que s’adherixen a les dos existents. L’Ajuntament de Benitatxell assegura que encara falten unes xicotetes actuacions per a concloure el conjunt de l’obra. Les pistes, situades en la zona poliesportiva municipal, es van inaugurar amb el I Torneig de Festes Santa Maria Magdalena organitzat pel Club de Pàdel Benitatxell i la regidoria d’Esports, a càrrec de Javi Cabrera.

L’alcalde, Miguel Ángel García, el regidor d’Esports, Javi Cabrera, el regidor de Planificació Urbana, Jorge Pascual, i les regidores Isa Garrido i María José Ivars van estar presents en la inauguració. També hi van assistir el coordinador d’Esports, Celso Alcázar, el president del Club de Pàdel Benitatxell, Iván Martínez, i altres membres del club.

Noves pistes de pàdel | Aj. Benitatxell

L’obra de les noves pistes l’ha duta a terme la companyia Vías y Obras Aitana S.L. per 329.254 euros (IVA inclòs), dels quals 47.172,21 euros són finançats pel Pla +Deporte de la Diputació d’Alacant per a la instal·lació de les pistes (fase 1 del projecte). A més de la instal·lació de les pistes de pàdel, inclou l’adequació i el tancament de la parcel·la, la construcció d’un mur de pedra en sec i la instal·lació de mobiliari urbà, zones verdes i graderies.

Noves pistes de pàdel | Aj. Benitatxell

D’altra banda, els partits del torneig de festes se celebren del dilluns 15 al dissabte 20 de juliol, i hi ha tres categories masculines, una femenina, una mixta, una de xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys (inclosos) i una altra de xiquets i xiquetes de 13 a 15 anys (inclosos). Respecte al format és de dos grups de quatre parelles per categoria amb final i semifinal i trofeus per a les persones finalistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *