Esports

Álex Pla fitxat pel SD El Pilar València

El jugador dianense deixa la disciplina de l'Alboraia FS per a jugar en la 2a B
El jugador dianense jugant un partit amb l'Alboraia FS / A. Pla

En el món del futbol sala, el jugador dianense Àlex Pla ha arribat a un acord per a incorporar-se a la disciplina del SD El Pilar Valencia. Pla, que es va formar en la pedrera del CD Paidos Dénia i ha defés els colors del CFS Mar Dénia entre altres equips, aportarà experiència i força a l’equip valencià que juga en la pista de l’Otaegui Arena.

Les destacades actuacions de Pla en les files de l’Alboraia FS han sigut fonamentals per a la seua incorporació a l’equip pilarista, que té com a principal objectiu la permanència en la Segona Divisió B. La seua arribada es produïx en un moment clau, ja que l’SD El Pilar València busca consolidar la seua posició en esta categoria després d’una temporada exitosa.

L’SD El Pilar València va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió B després de proclamar-se campió del grup 14 de Tercera Divisió. L’esquadra valenciana va assegurar la seua promoció després d’una disputada repesca en la qual es van imposar al conjunt del CFS Pinatar. Este triomf crucial es va produir després d’una derrota davant el United Elx, la qual cosa els va portar a una última i decisiva eliminatòria contra el CFS Pinatar, on van demostrar ser superiors.

Álex Pla jugador del SD Pilar Valencia | A Pla

Amb la incorporació d’Álex Pla, l’SD El Pilar València reforça la seua plantilla amb un jugador de notable trajectòria i capacitat. Pla, conegut per la seua solidesa defensiva i habilitats tàctiques, es perfila com una peça clau en l’estratègia de l’equip per a la pròxima temporada.

L’SD El Pilar València i la seua afició tenen grans expectatives amb l’arribada de Pla, esperant que la seua experiència i lideratge dins del camp siguen determinants per a aconseguir els objectius plantejats. La temporada promet ser desafiadora, però amb reforços com el d’Àlex Pla, l’equip pilarista es mostra preparat per a enfrontar-se als reptes de la Segona Divisió B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *