Esports

Avança la fase prèvia del Trofeu Ciutat de Dénia de Tenis

Huit seran els tennistes que entraran a formar part del quadre final d'este esdeveniment enquadrat en el Circuit Orysol
Tennista colpejant la pilota / CT Dénia

Les instal·lacions del Club Tenis Dénia són l’epicentre de l’emoció i el talent tenístic amb la disputa del Trofeu Ciutat de Dénia de tenis, un esdeveniment que se celebra a la ciutat des de fa 45 anys i que forma part del prestigiós Circuit Orysol. Este torneig, dotat amb premis en metàl·lic significatius, representa un esforç conjunt de tres clubs organitzadors: CT Gandia, CT Dénia i CT Xàtiva.

El Circuit Orysol és conegut per atraure a tennistes que busquen millorar la seua posició en el ránking professional ATP, així com a joves talents ansiosos per escalar en esta classificació. Al llarg dels anys, el torneig ha sigut testimoni del pas de grans figures del tenis com Rafa Nadal, Juan Carlos Ferrero, David Ferrer, Andy Murray, Roberto Bautista, Nicolás Almagro, Pablo Carreño i, més recentment, Bernabé Zapata i Jaume Munar. Un dels moments més destacats del torneig va ser l’any 2019, quan el campió va ser Carlos Alcaraz, qui s’ha consagrat com l’últim vencedor a Wimbledon.

Diumenge passat, l’enrenou va començar amb la Fase Prèvia, en la qual nombrosos tennistes competixen pel dret a ser un dels 8 afortunats que accediran al quadre final. Esta fase inicial és crucial, ja que determina qui tindran l’oportunitat de lluitar pel títol de campió.

La Fase Final del torneig està programada per a començar el dimecres, prometent dies intensos de competicions fins a arribar a la gran final que es disputarà diumenge que ve. L’expectació és alta, i les graderies s’omplin d’aficionats desitjosos de veure en acció als futurs talents del tenis mundial, així com a professionals en ascens que busquen consolidar la seua carrera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *