Serveis Públics

Benissa denuncia noves actituds incíviques en els punts nets

Després de les recents millores a la zona de Pinos, l'Ajuntament troba residus abandonats
Residus no aptes per als punts nets / Aj. Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha expressat una vegada més la seua preocupació per les actituds incíviques detectades als punts nets del municipi. Recentment, els operaris de Benissa Impuls han dut a terme una intensa neteja del barranc de Pinos i han completat les obres de millora i adequació de la zona de contenidors de la partida, unes intervencions llargament esperades pels residents de la zona de Pinos.

Residus en el punt net | Aj. Benissa

Malgrat aquests esforços, poc després de finalitzar les obres, es van trobar de nou deixalles com mobles, plàstics, envasos de productes químics i fustes en la zona recentment netejada. Aquesta situació ha generat malestar en el consistori, que reitera la necessitat de la col·laboració ciutadana per a mantenir el poble en condicions òptimes de neteja i salubritat.

Treballs de millora del punt net | Aj. Benissa

L’Ajuntament de Benissa es manté ferm en la seua determinació de fer tots els esforços possibles per respondre a les demandes dels veïns, però insisteix que és imprescindible la col·laboració de tota la ciutadania. Es fa una crida a la responsabilitat i al civisme per evitar que aquestes conductes es repeteixin i es danye el medi ambient i la imatge del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *