Platges

Xàbia i Benissa reforcen el servei Tourist Info aquest estiu

De l'1 de juliol fins al 15 de setembre, es durà a terme l''Enquesta de Satisfacció del client de la Xarxa Tourist Info'
Tourist Info / GVA

Turisme Comunitat Valenciana ha anunciat que aquest estiu reforça el servei Tourist Info a Xàbia i Benissa, juntament amb altres municipis de la Comunitat, amb la incorporació de 36 oficines i punts d’atenció addicionals. Aquestes noves oficines, situades en les zones de major afluència turística, romandran obertes fins a mitjan setembre per a oferir una millor atenció als visitants.

Tots dos municipis de La Marina Alta seràn uns dels municipis de la província d’Alacant on s’accentuarà aquest servei d’atenció al visitant, juntament amb altres localitats com Altea, El Campello, Elx, Callosa d’En Sarrià i Alacant.

A més, de l’1 de juliol fins al 15 de setembre, es durà a terme la 27a edició de l”Enquesta de Satisfacció del client de la Xarxa Tourist Info‘, disponible en set idiomes, per a recollir informació sobre el perfil i les tendències dels visitants, promovent l’excel·lència en la comunicació, l’hospitalitat i l’atenció al client turístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *