Esports

Brillant actuació dels atletes de l’EMA Dénia-CA Baleària Diànium a Lleida

Pau Jagersma va acabar octau en en la prova d'octatlón i María Devesa va ocupar la vintena plaça en els 600 metres
Pau Jagersma en la prova de salt d'alçada / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme de Lleida va ser l’escenari del Campionat d’Espanya individual Sub16, on dos joves atletes de l’EMA Dénia- CA Baleària Diànium van deixar la seua petjada en la competició.

Pau Jagersma González va brillar en la prova d’octatlón, aconseguint una excel·lent huitena posició amb un total de 4.503 punts. Pau va demostrar la seua versatilitat i talent en múltiples disciplines, amb les següents marques: 100 metres (12,26 segons), llançament de pes (12,20 metres), salt d’alçada (1,45 metres), llançament de disc (37,95 metres), 100 metres, barres (15,33 segons), salt amb perxa (3,50 metres), llançament de javelina (37,43 metres) i 1000 metres (3.05.53). El seu acompliment en cadascuna de les proves va ressaltar el seu potencial i capacitat per a competir al més alt nivell.

D’altra banda, María Devesa Buigues va participar en la prova de 600 metres, obtenint la 20a posició final amb una marca de1.46.74. Maria va finalitzar 6a en el seu semifinal, una carrera caracteritzada per un ritme inicial lent i un final molt ràpid. És important destacar que Maria és una atleta de primer any en la categoria, la qual cosa augura un futur prometedor amb més experiència i preparació en els pròxims anys.

Expedició d’atletes dianenses en el nacional Sub 16 | CA Balèaria Diànium

La competició va estar marcada per les altes temperatures, la qual cosa va suposar un desafiament addicional per a tots els participants. Malgrat això, l’experiència viscuda pels atletes de l’EMA Dénia- CA Baleària Diànium va ser enriquidora i motivadora, enfortint la seua determinació per a continuar millorant.

Els assoliments de Pau i Maria són un reflex de l’excel·lent treball dels seus entrenadors, Miquel Castillo, Aina Fornés i César Bas, els qui van acompanyar i van fer costat als atletes en tot moment. Els seus esforços i dedicació han sigut fonamentals per al desenvolupament i èxit d’estos joves esportistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *