Oci i temps lliure

Un estiu ple de música en directe en La Mediterrània dels Magazinos

El mercat cultural i gastronòmic de Dénia ha programat dos cicles de concerts amb grups locals
Concierts estiu / Els Magazinos

Aquesta temporada, el mercat cultural i gastronòmic de Dénia, Els Magazzinos, ha programat a La Mediterrània dos cicles de concerts que prometen fer de l’estiu 2024 un moment memorable.

Els dijous de juliol i agost estaran dedicats a “L’Art de Viure en Viu” amb música en directe a partir de les 20:30 hores, presentada per Gvine. Entre els artistes destacats es troben Marta Burgos l’11 de juliol, Oceans el 18 de juliol, Gilberlastico el 25 de juliol, i Yo Somos l’1 d’agost. El cicle continuarà amb actuacions com Tu Peleas Como Una Vaca el 8 d’agost i THE NEW CLASSICS el 22 d’agost.

A més, els dilluns d’estiu s’ompliran de ritme amb “Els dilluns al so de Turia”, amb concerts en directe també a les 20:30 hores, patrocinats per la cervesa Turia. Aquest cicle començarà el 15 de juliol amb Loli Pop i seguirà amb actuacions els dilluns 22 i 29 de juliol, el 5 d’agost, el 12 i 19 d’agost, i el 2 de setembre.

Concierts estiu | Els Magazinos

D’aquesta manera, el mercat gastronòmic i cultural de Dénia segueix amb la seua iniciativa ‘FEM POBLE’, incentivant i posant en valor tot el que és local: cultura, art, gastronomia i tradicions, així com a totes les persones que treballen per això i formen part del territori. En aquest cas, per a la programació de les actuacions culturals s’ha pensat en grups i cantants de la Marina Alta i la Comunitat Valenciana, donant protagonisme al talent local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *