Entrevistes Primer Café

Curro Velázquez: “El missatge de la pel·lícula és que cal posar-se en el lloc de l’altre”

El director de ‘Cuerpo Escombro’, que s'estrena el 9 d'agost, ha visitat Dénia FM
Curro Velázquez / Miriam Pagán

El pròxim 9 d’agost s’estrena ‘Cuerpo Escombro’, l’última pel·lícula del guionista i director Curro Velázquez, conegut també per altres pel·lícules com ‘Fuga de Cerebros’, ‘Que baje Dios y lo vea’, ‘La familia Benetón’ o sèries com ‘Los Serrano’ o ‘El chiringuito de Pepe’.

Velázquez ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, on ha confirmat que hi haurà una sessió als cinemes del Centre Comercial Portal de la Marina, a Ondara, en la qual presentarà la pel·lícula i espera la presència també d’algun actor. Els qui sí ha confirmat el director que hi seran són els germans Fran, Miguel Ángel i Juan Antonio Vives Pons, que participen en el llargmetratge; gràcies a l’amistat que els unix. I és que Velázquez té casa a Dénia des de fa ja uns huit anys, i aquí s’ha inspirat per a alguns dels seus guions.

La pel·lícula té un repartiment de luxe amb Dani Rovira, Ernesto Sevilla, El Langui o María Hervás, entre altres. La sinopsi és la següent: “davant els problemes per trobar treball i embolicat pel seu germà Fermín, Javi es fa passar per discapacitat per aconseguir un lloc que necessita desesperadament. Però fingir paràlisi cerebral és més complicat del que sembla, sobretot quan s’enamora de la seua cap”.

Amb la pel·lícula també es pretén llançar un missatge de “posar-se en el lloc de l’altre”, com “en les persones amb discapacitat amb qui ens creuem, cada dia, però no som capaços de posar-nos en el seu lloc”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *