Damià Puigcerver va ser tercer en a la prova de decatló

L'atleta dianense va competir al seu màxim nivell, millorant marca en 7 de les 10 proves que componen el decatló
Damià Puigcerver amb els seus entrenadors Aina i Miquel / CA Baleària Diànium

El passat cap de setmana es va disputar a la pista d’atletisme Gaetà Huguet de Castelló el Campionat d’Espanya Sub20 individual, amb dos atletes del CA Baleària Diànium classificats.

Damià Puigcerver va aconseguir una excel·lent 3a posició a la prova de decatló, després d’una competició molt igualada durant tot el cap de setmana. Damià va competir al seu màxim nivell, millorant marca en 7 de les 10 proves que componen el decatló i obtenint una puntuació de 6.618 punts. Esta és la seua primera medalla nacional i li suposa un merescut premi a la seua constància i ganes de millorar.

Les marques de Damià van ser: 10,81 en els 100 m, 6,50 en el salt de llargada, 11,37 en el llançament de pes, 1,80 en el salt d’alçada, 49,38 en els 400 m, 15,07 en els 110 m tanques, 34,90 en el llançament de disc, 3,55 en el salt amb perxa, 37,42 en el llançament de javelina i 4:40,33 en els 1500 m.

Per la seua banda, Eric Nieto debutava en un Campionat d’Espanya individual i ho feia a la prova de 110 m tanques. Amb una marca de 16,01, va rebaixar la seua marca personal i finalitza en la posició 27. Un gran resultat per a Eric, que té encara molta millora per davant.

Atletes dianenses en el Nacional Sub 19 | CA Baleària Diànium

Ha sigut un gran cap de setmana per als dos atletes, que encara es troben en el seu primer any a la categoria Sub20. L’enhorabona als dos i als entrenadors Aina Fornés, Miquel CastilloCésar Bas que van acompanyar als atletes en tot moment.