Societat

Dénia i la FEMMIC fan una crida a la solidaritat amb una nova donació de sang festera

La jornada solidària tindrà lloc el dimecres 31 de juliol, de 17 a 20.30 hores, al Centre Social de Dénia
El regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, la presidenta de la FEMMICC, Sonia Pérez, i la dissenyadora deniera Adela Marzà, autora del cartell / Aj. Dénia

Un any més, la col·laboració entre la FEMMIC (Federació de Moros i Cristians de Dénia) i el consistori denier es materialitza en una jornada de donació de sang festiva. Segons el regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, “tornem a unir-nos en esta donació amb l’objectiu de fer més visible la iniciativa per a incorporar nous donants, vitals per a la sostenibilitat del sistema de salut”.

El cartell de la donació, obra de la dissenyadora Adela Marzá, reflecteix aquest esperit de col·laboració. Marzá ha afirmat que “la unió és la força i si d’esta manera salvem i col·laborem en la millora de vides, millor. És a les nostres mans”.

La jornada solidària tindrà lloc el dimecres 31 de juliol, de 17 a 20.30 hores, al Centre Social de Dénia. L’equip mèdic del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament i la federació festiva, s’encarregarà de la col·lecta.

Per poder donar sang, cal tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no estar en dejú.

Aquesta campanya, integrada en el programa de Moros i Cristians, “pretén fer una crida de solidaritat a tota la ciutadania i a un gran col·lectiu festiu compromés i generós”, segons ha declarat Carrió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *