Esports Província

Derrota de Sergi Pérez en primera ronda de l’Orysol

Després de dominar el primer set acabe cedint davant l'holandes Pontjodikromo per 1 a 2 sets

El dianense Sergi Pérez va caure derrotat en la primera ronda del quadre individual davant un corretjós Pontjodikromo, número 656 del món, qui va aconseguir remuntar per a guanyar amb parcials de 6/0, 4/6 i 3/6. La contesa va començar favorablement per a Pérez, qui va dominar el primer set de manera contundent, deixant-lo en blanc amb un 6/0 que feia presagiar una jornada victoriosa.

No obstant això, el partit va prendre un gir inesperat a mitjan segona mànega. El neerlandés Pontjodikromo va despertar de la seua letargia i va començar a mostrar el perquè de la seua classificació mundial. Va aconseguir trencar el servici de Pérez en un moment crucial i va consolidar el seu avantatge amb el seu propi servici. L’impuls obtingut per Pontjodikromo va ser suficient per a tancar el segon set amb un 4/6 a favor seu.

El tercer i decisiu set va arrancar amb un trencament primerenc a favor de Pontjodikromo, qui no va deixar escapar l’oportunitat d’encarrilar el partit. Refuerzó el seu servici i, novament, va tancar el set des de la resta, assegurant la seua passe a la següent ronda amb un 3/6 definitiu.

En altres partits jugats este dimarts, l’espanyol Iker Sevilla va avançar després d’imposar-se al neerlandés Guy Den Heijer en un dol disputat amb parcials de 6/4, 1/6 i 6/3. Per part seua, l’italià Giustino, tercer preclassificau del quadre masculí, va doblegar a l’espanyol Martínez Arjona amb un contundent 6/1 i 6/2.

Hui el dianense Joan Torres farà el seu debut no abans de les 11.30 hores contra el danés Sebastian Jorgensen, actual número 1.330 del món. A més, Sergi Pérez i Joan Torres uniran forces en el quadre de dobles, disputant el seu primer partit a la vesprada, no abans de les 18.00 hores.

La jornada promet emocions i desafiaments per als representants dianenses, els qui buscaran redimir-se i avançar en les seues respectives competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *