Successos

Desallotgen un edifici del carrer Marqués de Campo per risc de col·lapse

Els veïns no podran tornar a les seues vivendes durant el cap de setmana
Edifici desallotjat a Dénia / Míriam Pagán

A les 18.30 hores d’esta vesprada, l’edifici del carrer Marqués de Campo 40, a Dénia, ha sigut desallotjat per risc de col·lapse. Segons informen testimoniatges, ha aparegut en la desena planta una clivella en la paret i que una de les bigues podria haver-se desplaçat, suposant un alt risc estructural.

En total, 50 persones desallotjades i 15 reallotjades; i s’han suspés les activitats en els baixos comercials de l’edifici, de 12 plantes.

Carrer acordonat | Míriam Pagán

Segons informa des de fonts municipals, els tècnics i l’arquitecte municipal estan en estos moments analitzant la situació i avaluant els danys. La Policia Local i els Bombers del parc de Dénia han acudit per a acordonar la zona, buidar el carrer i controlar el pas.

Actualment, el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, s’ha desplaçat fins al carrer. Per la seua part, la regidora d’Urbanisme, Maria Josep Ripoll ha confirmat a esta redacció que en esta vivenda de la desena planta, s’estava realitzant una reforma i els obrers hi han descobert els danys estructurals.

Edifici afectat al carrer Marqués de Campo | Míriam Pagán

Els veïns no tornaran a les seues vivendes este cap de setmana

La inspecció de l’edifici per part dels tècnics i l’arquitecte municipal han revelat que en la resta del complex no s’aprecien afeccions en les bigues. No obstant això, i per precaució, el dilluns es tornarà a fer una anàlisi i estudi per a comprovar si els veïns podrien tornar a les seues llars.

Reunió de les autoritats amb els veïns de l’edifici | Kevin Carrió

Durant este cap de setmana, els residents no podran dormir a les seues cases. Se’ls ha permés accedir per a arreplegar algunes pertinences necessàries i aquells que no tinguen on quedar-se, se’ls ha oferit hostals de la ciutat, la vivenda de Condenados al Bordillo i un apartament, segons han informat fonts municipals.

Veïns arreplegant les seues pertinences / Javier Zamora

A més, la discoteca Condado no podrà obrir aquest cap de setmana degut a les vibracions, que podrien afectar més l’estructura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *