Destacada Actuació del CA Baleària Diànium en el Nacional Sub18 a Màlaga

Saúl Delgado en el seu debut en una prova nacional acabe en la quarta plaça del Decatló molt prop del podi
Atletes i tècnics del CA Baleària Diànium a Màlaga / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme Ciutat de Màlaga va ser l’escenari del Campionat d’Espanya Sub18 d’aire lliure, on el CA Baleària Diànium va deixar una impressió memorable amb la participació de cinc atletes que van complir amb escreix els exigents estàndards de la Federació Espanyola d’Atletisme.

Saúl Delgado llançant pes | CA Baleària Diànium

Una de les actuacions més destacades va ser la de Saúl Delgado, qui es va classificar en una notable quarta posició en la prova de Decatló, sumant un total de 6.382 punts. Delgado va realitzar una competició excepcional, millorant la seua posició inicial per a competir pel podi. Les seues marques van incloure 11,37 en els 100 metres, 6,21 en salt de longitud, 14,03 en llançament de pes, 1,76 en salt d’alçada, i més, mostrant la seua versatilitat i resistència en les deu disciplines.

Daniel Barrera arribant a meta | CA Baleària Diànium

Per part seua, Daniel Barrera es va fer un lloc en les semifinals dels 100 metres després d’aconseguir un temps de 10,94 en les eliminatòries amb vent a favor, per a després establir un nou rècord personal d’11,08 en la ronda semifinal, finalitzant en la catorzena posició.

Katya Moreno concentrada | CA Baleària Diànium

En la categoria de 400 metres, tanques femenina, Katya Moreno va superar les expectatives posicionant-se en el lloc 17, malgrat el desafiador vent, amb un temps de 1.08.49, millorant la seua marca enfront de competidores amb millors registres previs.

Pedro Mezquida, en els 110 metres, tanques, va enfrontar dificultats tècniques que li van portar a finalitzar en la posició 30 amb un temps de 15,42, després de diversos tocs en les tanques que van complicar el seu acompliment.

Pedro Mezquida saltant una tanca | CA Baleària Diànium

Iván Gómez, classificat en triple salt, va haver de retirar-se a causa de molèsties físiques durant el calfament, una situació desafortunada que va impedir la seua participació en la prova.

L’esdeveniment va representar una fita per al CA Baleària Diànium, que no sols va superar el seu rècord de classificacions en un campionat, sinó que també va proporcionar una experiència inavaluable als seus joves atletes en un escenari nacional. L’equip tècnic, compost per Miquel Castillo, Aina Fornés i César Bas, va proporcionar un suport essencial, acompanyant i guiant als atletes a cada moment.

Este campionat no sols va reafirmar el compromís del club amb l’atletisme juvenil, sinó que també va destacar el talent emergent i l’esperit de superació dels seus atletes, els qui van portar el nom del club i de Dénia amb orgull i destresa en la competició nacional.