Successos

Detingudes dos persones amb mig quilo de metamfetamina amagada en el trasportín del gos

La parella intentava embarcar des de Dénia cap a les Illes Balears en el seu propi vehicle
Metamfetamina amagada en el trasportín del gos / GC

La Guàrdia Civil, durant el servici realitzat en els embarcaments cap a les illes Balears del Port de Dénia, ha intervingut 514,89 grams de metamfetamina a una parella, procedint a la seua detenció per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els detinguts han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº1 de Dénia.

Durant la realització d’un punt de verificació fiscal en l’embarcament a les illes Balears de la Molla de la Pansa del Port de Dénia, la patrulla del Destacament de Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Calp va albirar un vehicle que va alçar les seues sospites.

El vehicle es trobava ocupat per dos persones, un home i una dona, parella de 27 i 35 anys respectivament. La parella anava acompanyada d’un gos, de raça xicoteta, en un trasportín de tela, i en el moment en el qual els agents es van aproximar al vehicle, la dona es va aferrar al trasportín i va eixir del vehicle.

Davant la situació, els agents van iniciar el registre del vehicle i de les pertinences dels ocupants, demanant a la dona que traguera a l’animal de l’habitacle de tela per a registrar-lo. En el moment del registre del trasportín, l’agent va detectar unes certes anomalies, traient una tovallola de l’interior i descobrint un paquet de color negre que feia de base del trasportín.

El paquet es trobava embolicat amb un plàstic opac de color negre, tancat al buit, i un adhesiu imantat un de les superfícies. En obrir el paquet, els agents van descobrir un altre transparent, també tancat al buit, però on s’apreciava una pols de color rosa a l’interior. En descobrir el contingut del paquet, la dona va informar que la pols era “tusi”, o també conegut com a cocaïna rosa. Per este motiu, els agents van procedir a obrir el paquet i extraure una mostra per a realitzar un test, obtenint com a resultat metamfetamines.

Una vegada realitzat el test, positiu en metamfetamina, i després de mesurar la quantitat de droga localitzada, llançant un pes total de 514,89 grams, els agents van procedir a la detenció de la parella.

Els detinguts, als quals se’ls imputa un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº1 de Dénia, qui va decretar la seua llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *