Cultura

El Ballet de Kíev arriba a Teulada aquest agost com a part de la seva gira solidària

L'actuació es presenta en suport a la infància d'Ucraïna amb UNICEF
El Ballet de Kíev / Auditori Teulada Moraira

El Ballet de Kíev arriba a Teulada aquest agost com a part de la seva gira solidària per Espanya, en suport a la infància d’Ucraïna amb UNICEF.

Aquest esdeveniment cultural i solidari comença demà, dimarts 30 de juliol, a Madrid, amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar els nens i les famílies afectades per la guerra a Ucraïna.

La prestigiosa companyia de ballet ucraïnesa interpretarà clàssics com El Llac dels Cignes i El Trencanous fins a finals de febrer de 2025 dins d’aquesta gira solidària. Aquest tour arriba a la Marina Alta per a presentar-se a l’Auditori Teulada Moraira, on es representarà una de les obres més famoses de Txaikovski, El Llac dels Cignes, el diumenge 11 d’agost. Les entrades ja estan disponibles.

Marta López Fesser, responsable d’Aliances corporatives d’UNICEF Espanya, ha declarat a Europa Press que “cada dia, la guerra continua tenint conseqüències devastadores per als més de set milions de nens i nenes d’Ucraïna, obligats a fugir de les seves llars”. López Fesser destaca que aquesta iniciativa és un compromís amb la infància i les seves famílies, i un exemple de com la cultura pot mobilitzar-se per conscienciar i donar suport als que més ho necessiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *