Esports

El Campus d’Atletisme de Dénia: Tres setmanes de formació i diversió

Ha acollit a 79 participants, mantenint així les elevades xifres d'assistència dels anys anteriors
Participants del campus d'atletisme a Dénia / CA Baleària Diànium

Durant les últimes tres setmanes, la pista d’atletisme de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Dénia ha estat l’escenari d’un intens i enriquidor Campus d’Atletisme, organitzat pel Club d’Atletisme Baleària Diànium amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de Dénia.

Este any, el campus ha acollit a 79 participants, mantenint així les elevades xifres d’assistència dels anys anteriors. Entre els joves atletes, alguns ja formaven part de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium durant la temporada 2023-2024, mentre que altres han tingut la seva primera experiència en l’atletisme gràcies a esta iniciativa.

L’agenda diària del campus ha estat carregada d’activitats diverses i educatives, dissenyades no només per fomentar la forma física dels participants sinó també per ensenyar-los les tècniques fonamentals de l’atletisme. Les activitats inclouen des de carreres amb tanques i aprenentatge de la tècnica del pas de la tanca, fins a sessions sobre les diferents tècniques de llançament, treballs de coordinació, salts d’alçada i perxa, llargada i triple salt, eixides de tacs i velocitat, circuits de resistència i carreres de relleus.

Gràcies a l’entusiasme i dedicació dels 7 monitors que han format part del campus, els xiquets i xiquetes han pogut gaudir d’una experiència inoblidable, descobrint la riquesa i la diversitat de l’atletisme. Estes tres setmanes han estat no només una oportunitat per aprendre i millorar les habilitats atlètiques sinó també un moment per fer amics i viure l’atletisme amb passió i alegria.

El Campus d’Atletisme de Dénia s’ha consolidat com una cita imprescindible per als joves atletes de la regió, oferint un entorn segur i divertit on aprendre i créixer com a esportistes. Esta edició ha estat una altra demostració de l’èxit d’un projecte que combina esport, educació i diversió, deixant una empremta positiva en la comunitat i motivant a la propera generació d’atletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *