Hostaleria

El carrer Loreto de Dénia podrà instal·lar ombres en terrasses

El ple de l'Ajuntament aprova, inicialment, una modificació de l'ordenança d'ocupació de la via pública
Imatge d'arxiu del carrer Loreto / Redacció

Possibilitat d’instal·lar ombres en les terrasses del carrer Loreto i reordenació de l’ocupació en els carrers Fontanella, i Ramón i Cajal.

Són alguns dels punts inclosos en la modificació de l’ordenança reguladora d’ocupació de via pública, aprovada inicialment en l’últim ple de la corporació municipal de l’Ajuntament de Dénia, a instàncies de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta, Aehtma.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, era l’encarregat d’explicar aquesta modificació, en la qual s’inclou la possibilitat d’instal·lar ombres al carrer Loreto, “però adaptades a la seua idiosincràsia”.

També es regularitza la nova situació de la Glorieta i els carrers Ramón i Cajal, Sandunga i Sant Josep. I es permet l’ocupació en l’últim tram del carrer Fontanella, “per a evitar la pressió a la plaça”.

El portaveu de Gent de Dénia, Mario Vidal, votava en contra d’aquesta modificació, al·legant que ja quan Sandunga i Fontanella es van convertir per als vianants, la condició va ser que no quedara ocupada amb taules i cadires.

Vidal instava l’equip de govern a reunir-se amb els veïns afectats, i ressaltava que “hem de conviure tots”.

En aquest sentit, Scotto responia que s’ha tingut en compte “l’equilibri entre el descans i l’espai per al vianant“. I recordava que “només serà una fila i arrimada a la façana”, afegint que “sempre s’ha tingut en compte la defensa dels residents”, i “l’ocupació és mínima i continguda”.

Aquesta modificació comptava amb el suport de la resta de grups municipals, PSPV, Compromís, PP i Vox. Al ser una aprovació inicial ha de passar el període d’informació pública, durant un termini de 30 dies hàbils per a la presentació de reclamacions i suggeriments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *