Esports

El CD Dénia convoca als seus socis a 2 assemblees

Sorprén que hi haja una primera extraordinària on es pretén actualitzar la llista de socis
Mesa de directius del CD Dénia / Javier Zamora

Els socis del CD Dénia han sigut convocats a dos assemblees extraordinàries que prometen ser decisives per al futur del club. La primera assemblea es durà a terme el pròxim 9 d’agost a les 20 hores en el camp Diego Mena, amb un orde del dia que ha generat gran expectativa i controvèrsia.

Un dels punts més sorprenents a tractar és l’actualització de la llista de socis. Fa a penes dos setmanes, la directiva va presentar una llista de 117 socis amb dret a vot en cas d’eleccions. Ara, es pretén actualitzar esta llista, la qual cosa ha despertat preguntes sobre les intencions darrere d’esta acció.

Un altre punt a tractar és la presentació de la gestió esportiva per a la temporada 2024-25, una gestió que no va ser aprovada pels socis en l’assemblea anterior. Este tema és crucial per a definir el rumb esportiu del club en la pròxima temporada.

En el quart punt, es demanarà l’aprovació de comptes pendents. A pesar que en el balanç econòmic presentat anteriorment els comptes apareixien perfectament quadrades, els socis no van aprovar estos comptes en l’assemblea prèvia. Sorgix la pregunta de si existien comptes pendents que no es van informar els socis.

A més, es planteja una controvertida proposta de no admissió de socis que pertanguen com a empleats o membres de juntes directives de clubs homòlegs. En una era d’inclusió i igualtat social, esta proposta ha sorprés molt i serà un punt de debat important.

Finalment, es demanarà la ratificació de càrrecs de la candidatura de Juan Benavente, i es procedirà al punt de precs i preguntes.

Votació Moció de censura

La segona assemblea s’ha convocat per al 14 d’agost, en plena celebració dels festejos de Moros i Cristians, novament en el camp Diego Mena a les 20 hores. L’únic punt a tractar serà la votació de la moció de censura a Juan Benavente, presentada pel soci Pepe Pastor Carpi.

El futur immediat del CD Dénia es debatrà en estes dos crucials assemblees. La participació massiva dels socis és vital per a determinar el rumb del club, en un moment on la transparència i la claredat en la gestió són més necessàries que mai. Els pròxims dies seran determinants per al CD Dénia, i l’afició espera amb interés i preocupació els resultats d’estes deliberacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *