Esports

El Club Handbol Xàbia triomfa en l’Arena Beach Gandia

En la Copa d'Espanya va haver-hi bons resultats per als diferents equips xabieros
Equip infantil del CH Xàbia a Gandia / CH Xàbia

La temporada d’handbol platja està en ple apogeu i el Club Handbol Xàbia ha deixat la seua petjada una vegada més, esta vegada en les arenes de la platja de Gandia durant la celebració de l’I Arena Beach Gandia. Els equips infantils del club van demostrar la seua destresa i compromís, culminant en una victòria ressonant per als xics i un valuós aprenentatge per a les xiques.

En la competició infantil masculina, els joves del Club Handbol Xàbia van mostrar un acompliment excel·lent, dominant el torneig des de l’inici fins al final. El seu joc cohesiu i tàcticament astut els va assegurar el títol de campions, un testimoniatge del dur treball i la preparació realitzada durant tota la temporada.

Infantil femení del CH Xàbia a Gandia | CH Xàbia

D’altra banda, l’equip infantil femení també va tindre una notable actuació, avançant amb força fins a la final. Malgrat no aconseguir la victòria en l’últim partit, el seu camí fins a la final va ser una mostra de tenacitat i habilitat, destacant entre els millors del torneig.

Una jugadora del CH Xàbia llançant a porteria | J.L. Recio

Copa d’Espanya

A més, una setmana abans de l’esdeveniment a Gandia, una delegació considerable del Club Handbol Xàbia va participar en la prestigiosa Copa d’Espanya a Cartagena, on els equips van enfrontar a alguns dels millors conjunts nacionals. Les xiques infantils es van emportar a casa un impressionant setè lloc, mentre que l’equip cadet femení va acabar en una encomiable cinquena posició. L’equip sènior femení, per part seua, va assegurar l’huitena posició, competint amb gran valor i demostrant l’alt nivell del club en categories superiors.

Cada competició en la qual participa el Club Handbol Xàbia no sols enfortix les seues habilitats en el camp, sinó que també reforça l’esperit d’equip i la passió per l’esport entre els seus jugadors i aficionats. La comunitat de Xàbia pot estar orgullosa dels seus equips, que continuen elevant el perfil de l’handbol platja a la regió i mostrant el talent emergent del club en l’àmbit nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *