Esports

El Dénia BC confirmat com a equip de Tercera FEB

Els dianenses defendran el bàsquet alacantí al costat del Benidorm, Lucemtun Alacant, Carolines, Adesavi, CBI Elx i CB Jorge Juan
Afició del Dénia BC en la graderia del pavelló dianense / Javier Zamora

La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha oficialitzat la llista d’equips que competiran en els tornejos nacionals per a la temporada 2024/25, amb una destacada presència de 35 conjunts de la Comunitat Valenciana. Entre estos, el Dénia BC brilla amb llum pròpia, consolidant-se una vegada més en el panorama del bàsquet nacional.

El Dénia BC, al costat d’altres prestigiosos equips de la província d’Alacant com el Servigroup BenidormLucemtum Alicante, SD CarolinasAdesaviCBI Elche i CB Jorge Juan Novelda, promet una temporada emocionant i plena de reptes. Este anunci no sols reforça la posició de Dénia en l’esport d’elit, sinó que també subratlla la força i el compromís del bàsquet a la regió.

La notícia ha sigut rebuda amb entusiasme a la ciutat, especialment en la regidoria d’esports de Dénia, que ja ha començat a treballar en les millores necessàries del recinte per a complir amb els estàndards exigits per la Federació Espanyola. Les adequacions inclouran des d’instal·lacions fins a servicis que asseguren el compliment dels requisits per a la competició d’alt nivell.

El Dénia BC no sols es prepara en infraestructura, sinó que també està en ple procés d’armat d’una plantilla competitiva, amb la direcció tècnica i la junta directiva treballant incansablement per a assegurar un equip que siga capaç d’enfrontar els desafiaments d’una lliga tan exigent. La confecció de l’equip és un clar reflex de l’ambició del club de no sols participar, sinó de deixar una marca en la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *