Esports

El Paterna CF jugarà en el Grup Sud de Lliga À Punt Comunitat

L'equip valencià serà rival dels comarcals UD Calpe i del CD Dénia cobrint la vacant del CF La Nucia B
Equip del Paterna CF / Paterna CF

La incertesa ha arribat a la seua fi per als equips de la Lliga À Punt Comunitat del grup sud. El Paterna CF ha acceptat l’oferiment realitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a ocupar la vacant deixada pel CF La Nucia B, equip que va optar per no inscriure a la seua filial per a la pròxima temporada.

El procés seguit per l’ens federatiu va ser clar: es va aplicar el reglament d’ascensos i es va oferir la plaça al club amb millors mèrits esportius de la temporada anterior. En este cas, el Paterna CF, que va ser el millor dels 58 equips de Primera Valenciana, va resultar ser el triat. Després d’una setmana de reflexió i estudi pressupostari, el club valencià ha respost afirmativament, acceptant el repte i l’oportunitat de competir en una categoria superior.

Esta decisió ha generat reaccions mixtes entre els equips del grup sud, ja que alguns hauran d’enfrontar desplaçaments considerablement llargs. Per exemple, equips com el Redován i el Thader Rojales hauran de recórrer més de 200 quilòmetres per a jugar contra el Paterna CF, amb distàncies de 206 i 209 quilòmetres respectivament. En contrast, els desplaçaments més pròxims per a la formació gualdinegra seran a Tavernes de la Valldigna (65 quilòmetres) i L’Olleria (82 quilòmetres), mentre que la resta de viatges superaran els 100 quilòmetres de distància.

El Paterna CF es prepara per a este nou desafiament amb entusiasme i determinació, conscient que l’oportunitat de competir en una lliga superior és una recompensa al seu esforç i acompliment en la temporada anterior. Els jugadors i el cos tècnic estan llestos per a afrontar esta nova etapa, amb l’objectiu de demostrar que són dignes de la plaça que han ocupat i de competir al més alt nivell en la Lliga À Punt Comunitat.

Esta notícia marca un punt d’inflexió en la planificació de la temporada per a tots els equips involucrats, els qui ara han d’ajustar les seues estratègies i logística per a enfrontar els desafiaments addicionals que presenta el nou escenari competitiu. Sens dubte, la inclusió del Paterna CF aportarà un nou dinamisme i competitivitat a la lliga, enriquint l’experiència tant per als equips com per als aficionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *