Esports

Els jugadors del CD Dénia o cobren o no entrenen

L'equip està citat per a iniciar hui la pretemporada encara que sembla que no s'exercitaran fins que s'arregle la seua situació
Jugadors dianenses calfant durant un partit / Javier Zamora

Els jugadors del CD Dénia estan visiblement molestos amb el tracte rebut per part dels actuals mandataris del club. La situació s’ha tornat crítica a causa de la falta de comunicació i la negligència en el pagament de les mensualitats que se’ls deuen. En l’última assemblea, a la qual van assistir alguns jugadors, ningú va esmentar els deutes pendents. Per a major indignació, el balanç econòmic presentat, que no va ser acceptat pels socis, mostrava que el club havia quadrat les partides d’ingressos i gastos, suggerint que no existien deutes.

Este fet va provocar una forta reacció entre els jugadors quan se’ls va proposar continuar en el club. Segons els mateixos jugadors, se’ls van pagar algunes de les mensualitats pendents, però encara se’ls deu diners. La situació ha arribat a un punt crític amb l’inici de la pretemporada programat per a hui. Els jugadors han sigut clars: si no se’ls paga el que se’ls deu, no entrenaran.

La directiva del CD Dénia enfronta una situació complicada, ja que ha perdut la confiança dels seus propis jugadors. La falta de transparència i l’incompliment dels compromisos financers han erosionat la relació entre la directiva i la plantilla. Els jugadors, cansats de promeses incomplides, exigixen una solució immediata per a poder concentrar-se en l’esportiu.

La situació actual planteja un desafiament significatiu per a la directiva, que ha de trobar una manera de resoldre els deutes pendents i restaurar la confiança de l’equip. Els seguidors del CD Dénia observen amb preocupació el desenvolupament d’estos esdeveniments, esperant que es trobe una solució que permeta al club avançar amb una pretemporada sense conflictes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *