Esports

Els socis del CD Dénia exigixen assemblea el 5 d’agost

Indignació entre els socis signants de la moció de censura per la resposta donada per Juan Benavente
Moment en què un soci li entrega la moció de censura / Javier Zamora

En un clima de creixent tensió i expectativa, la comunitat del CD Dénia ha sigut sacsejada pels recents esdeveniments que involucren al seu president, Juan Benavente, i als socis del club. La disputa ha escalat considerablement després del lliurament d’una notificació notarial a Benavente dimecres passat, intensificant les demandes de canvi en la presidència del club.

El focus de la controvèrsia radica en la sol·licitud formalitzada pel soci José Pastor, Pepe Carpi”, qui ha impulsat una moció de censura recolzada per 62 socis, exigint un canvi de lideratge. Carpi i els seus seguidors exigixen la convocatòria d’una assemblea extraordinària per a votar la moció de censura, en un intent per instal·lar a Carpi com a nou president del club.

La petició a través del notari, presentada el 17 de juliol, no sols sol·licitava l’acta de l’assemblea realitzada el 5 de juliol, sinó també la realització immediata de l’assemblea extraordinària per a abordar la moció. La resposta de Benavente a esta sol·licitud ha inflamat els ànims entre els socis, els qui ara amenacen de portar el cas davant instàncies superiors com la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana o l’autoritat judicial corresponent.

La tensió va aconseguir un nou nivell amb l’advertiment de Carpi i els seus seguidors que procediran a exercir accions civils i penals contra Benavente i altres persones possiblement involucrades en el que descriuen com a actuacions contràries a la llei. Esta situació posa en evidència no sols les profundes divisions dins del club, sinó també el fervent desig d’alguns sectors per una renovació en la gestió d’este.

Resposta de Benavente

La indignació dels socis va augmentar en conéixer-se la resposta que va donar Juan Benavente al notari, un dia després. Benavente va entregar l’acta de l’assemblea en la qual s’indica que els socis no van aprovar cap dels punts de l’orde del dia.

Respecte a l’assemblea extraordinària s’assenyala que, l’única candidatura presentada a la presidència vàlida és la de Juan Benavente. I ara ve, el millor és que s’alça l’acta davant el renou dels assistents, amb insults i amenaces, atés que segons sembla algun soci volia presentar una moció de censura.

Se li oblida a Benavente que no és que es va voler presentar la moció sinó que li la va presentar adjuntant escrit i firmes. En la resposta al notari, el president assenyala que no tenia constància d’haver rebut cap moció de censura ni que haja sigut presentada dins del termini i en la forma corresponent, sent la primera notícia de la mateixa la rebuda a través del primer requeriment. Una contradicció evident, ja que l’acta reflectix el coneixement d’eixa moció.

El president i el secretari després de rebre la moció de censura | J. Zamora

Presentació segona moció

Entre la documentació aportada en el requeriment notarial que se li va entregar a Benavente va ser adjuntada la moció, per la qual cosa ara ja s’ha donat per assabentat pel que haurà de convocar assemblea.

L’ambient en el CD Dénia és un d’incertesa i expectació, amb una comunitat de socis esperant ansiosament la resposta oficial del club i la possible celebració de l’assemblea extraordinària que podria definir el futur immediat de la institució. La pressió sobre Benavente és intensa, i els pròxims passos que prenga podrien ser crucials per a la seua permanència o eixida de la presidència del CD Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *