Societat

Els veïns de l’edifici desallotjat a Dénia poden tornar ales seues llars

Ja s'ha realitzat l'apuntalament del pis afectat, a la desena planta
Imatge del desallotjament dels veïns, el divendres a la vesprada / Miriam Pagán

Tornada imminent per als veïns desallotjats de l’edifici del carrer Marqués de Campo, a Dénia, el divendres a la vesprada.

Segons informen fonts municipals, ja s’ha realitzat el reforç de l’apuntalament de la biga danyada, al pis de la desena planta. S’ha remés el certificat a l’arquitecte superior. I s’ha procedit a notificar des de la regidoria d’Urbanisme la retirada del precinte i la tanca, perquè els veïns puguen tornar ales seues llars.

En total, quatre dies han hagut de passar fora de les seues cases, després que el divendres a la vesprada, foren desallotjats, com a mesura preventiva, davant l’aparició d’esta biga danyada en un pis on s’estan realitzant unes reformes. Més de 50 persones van haver de deixar les seues cases i de les quals 15 van ser reallotjades en apartaments i hostals.

Després del cap de setmana, la inspecció dels tècnics municipals certificava, el dilluns 22 de juliol, que no hi havia dany estructural en l’edifici, i que el problema es localitza en este pis, on s’havia d’apuntalar la biga danyada.

Així se’ls comunicava als veïns, en la reunió mantinguda amb representants de l’equip de govern, a la biblioteca municipal, establint un període d’entre 24 i 48 hores per tornar a les seues cases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *