Esports

Exjugadors i extécnics del CD Dénia conviden a Benavente al fet que marxe

En un comunicat públic demanen a l'actual mandatari que done pas a nova gent perquè el club no muiga

Un grup de 24 exjugadors i extécnics del CD Dénia, que van estar en el club durant els anys de mandat de Juan Benavente, ha realitzat un comunicat públic en el qual conviden a l’actual president al fet que abandone el seu lloc. En el seu escrit, demanen que la situació del club es resolga “com més prompte millor”, argumentant que “no pot ser que un club com el CD Dénia estiga completament parat a hores d’ara”. Els firmants aposten directament per un canvi de rumb al capdavant de l’entitat, destacant que “el millor seria que Juan Benavente fera un pas al costat i entrara una nova directiva”, alguna cosa que recalquen, “és el que volen els socis”. Afigen que “durant estos anys estem veient que el club va com més va pitjor”.

Els exjugadors i extécnicos lamenten que, des que Benavente és president, “sempre s’arriba a juny devent tres o quatre mensualitats a cada jugador, i això durant l’any no dona tranquil·litat per a jugar centrat”. A més, consideren inacceptable que “a uns jugadors se’ls deguen un o dos mesos i a altres tres o quatre”. Fins i tot asseguren que “a algun exjugador i exentrenador del club se li continua devent diners”.

Este nodrit grup d’exjugadors i tècnics secunda a més la candidatura de Pepe Pastor Carpi, entenent que està integrada per “gent de futbol” i que “és hora que torne a estar en el club, recuperar la massa social i tornar a omplir de gent el Diego Mena”.

Comunicat jugadors

El futur del CD Dénia en la balança

El comunicat d’estos 24 exmembres del CD Dénia intensifica la crisi institucional que travessa el club. La falta de pagaments i la incertesa financera són temes recurrents que han erosionat la confiança en l’actual directiva.

L’anomenada a la dimissió de Juan Benavente i el suport explícit a la candidatura de Carpi reflectixen un desig generalitzat de canvi entre els qui han sigut part integral del club.

La situació actual posa de manifest la urgència de resoldre estos problemes per a garantir l’estabilitat i el futur del CD Dénia. L’afició i els socis esperen amb ansietat una solució que permeta al club reprendre el seu camí cap a l’èxit i la cohesió.

El pròxim període serà crucial per al CD Dénia, amb decisions que podrien redefinir el rumb del club. La resposta de la directiva actual i la possible entrada d’una nova gestió determinaran si el club pot superar esta crisi i tornar a ser un referent en el futbol local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *