Província

Fernando Calatrava arbitrarà el Mundial Sub 17 Femení de básquet

La competició mundialista es disputarà del 13 al 21 de juliol a México
Fernando Calatrava dirigint un partit / FBCV

Fernando Calatrava, àrbitre destacat de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, ha sigut seleccionat per a participar en la pròxima Copa del Món U17 Femenina, que se celebrarà a México del 13 al 21 de juliol. Este esdeveniment marca una altra fita significativa en la seua ja distingida carrera arbitral.

Originari de Lleó, però dianense d’adopció, Calatrava ha fet de Dénia la seua llar, integrant-se profundament en la comunitat local mentre perseguix la seua carrera en l’arbitratge a escala nacional i internacional. Amb 14 temporades sota el seu cinturó en la màxima categoria del bàsquet espanyol, la seua experiència és extensa i ben reconeguda.

La seua trajectòria internacional inclou la seua participació en el Mundial Sub 19 de 2017 al Caire, així com en el Campionat Mundial Femení Sub 19 en 2015, celebrat en Údine i Cividale del Friuli, Itàlia. Estes assignacions prèvies demostren la seua habilitat i fiabilitat en l’àmbit internacional, habilitats que sens dubte portarà al pròxim mundial a Mèxico.

Calatrava no sols és un àrbitre amb un vast palmarés de competicions nacionals i internacionals, sinó que també s’ha guanyat el respecte i l’admiració dels seus companys en la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. La seua designació per a la Copa del Món U17 Femenina no sols és un testament de la seua excepcional capacitat arbitral, sinó també una font d’orgull per a la comunitat de Dénia i per a la federació que representa.

La comunitat de bàsquet a Dénia i més enllà seguirà amb interés l’actuació de Calatrava a México, esperant que la seua participació en el torneig siga tan exitosa com ho ha sigut la seua carrera fins a la data.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *