Obres

Finalitzen les obres en la rotonda del Camí Cabanes i Travessia de Cansalades

Els treballs han consistit en la reordenació de la zona per a millorar la connectivitat i la seguretat
Camí Cabanes i Travessia de Cansalade / Aj. Xàbia

Les obres per a augmentar la seguretat viària en la rotonda d’enllaç entre el Camí Cabanes de Xàbia i la Travessia de Cansalades, coneguda també com a rotonda “Carrasco”, han finalitzat amb èxit.

Aquestes millores han sigut realitzades per la Diputació d’Alacant i han inclòs la reordenació de la zona per a millorar la connectivitat entre les dues vies, responent així a les demandes dels veïns per una major seguretat.

A més a més, s’ha dut a terme una col·laboració amb la regidoria de Cicle Hídric, dirigida per José Marcos Pons, per a que l’empresa municipal d’aigües de Xàbia, Amjasa, poguera aprofitar les obres i renovar un tram de la conducció d’aigua potable que creua aquesta via tan important per a les urbanitzacions.

Una vegada finalitzades les obres, l’alcaldessa, Rosa Cardona, ha volgut expressar el seu agraïment per la “resposta immediata” del diputat de Carreteres, Arturo Poquet, per atendre les peticions veïnals i millorar la seguretat viària en aquest encreuament. A més, ha destacat la coordinació amb Amjasa per a la renovació de les canonades, subratllant que “la col·laboració amb altres administracions és essencial per a atendre les necessitats de Xàbia i els seus habitants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *