Obres

Finalitzen les obres de millora en les rotondes d’accés a Xàbia

L'alcaldessa treballa ja en el desdoblament d'accessos i un nou accés sud a la localitat
Rotonda d'accés a Xàbia / Redacció

Les rotondes de la carretera CV-734, que constituïx l’accés a Xàbia, lluïxen nou aspecte després de la petició de l’alcaldessa Rosa Cardona el passat hivern.

Així es va acordar en una reunió amb la consellera Salomé Pradas, en la qual Cardona va demanar que les dues glorietes (accés al cementeri i futur polígon industrial) foren adequades i completada la seua finalització, ja que la graveta que hi havia anteriorment acabava a l’asfalt suposant un perill per als conductors.

A més, les dues rotondes estaven plenes de males herbes precisament per aquesta graveta, cosa que oferia una imatge de descurança i abandó a l’entrada del municipi.

La petició va ser atesa per la secretaria autonòmica que dirigix Vicente Dómine i en poques setmanes es van dur a terme les obres necessàries, la graveta va ser substituïda per un formigó imprés i un mantell de gespa artificial en forma d’estrela.

Aquesta actuació no només és estètica, sinó que proporciona major seguretat als conductors que transiten per aquesta carretera d’accés al municipi, al mateix temps que oferix una imatge més neta i d’acord amb el que el govern de Xàbia vol transmetre.

“Vull agrair la predisposició total de la Conselleria i la direcció territorial per atendre aquesta petició” ha destacat l’alcaldessa, qui a més ha subratllat que Xàbia ha d’oferir una “molt bona imatge i això ho estem aconseguint tant en el nostre terme municipal com en la principal via d’accés”.

Paral·lelament, Cardona ha anunciat que en el mes d’agost no es descansa i la pròxima setmana es reunirà amb el nou conseller Vicente Martínez per abordar el desdoblament de la carretera d’accés a Xàbia, la nova eixida de l’AP-7 i el desviament del nou accés sud de Xàbia des de la mateixa carretera CV-734.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *