Entrevistes Primer Café

Francisco Ros: “Volem donar a conéixer els despropòsits que s’estan cometent amb les partions”

Entrevista, en Dénia FM, amb el president de l'Associació En Defensa Platges Nord Dénia

L’Associació En Defensa Platges Nord Dénia ha convocat, en col·laboració amb Som Mediterrània (formada per 53 associacions de tot el litoral espanyol), per al dissabte, 20 de juliol, una Cadena Humana a la vora del litoral de la capital comarcal.

En concret, a les platges Deveses-Santa Ana; Deveses-Bassot i Les Marines (al costat del BlayBeach), per reivindicar la regeneració del litoral i la paralització de les partions realitzats pel Ministeri.

El president de l’associació, Francisco Ros, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per aprofundir en aquesta convocatòria.

Ros ha convidat veïns, visitants i turistes a unir-se a aquesta cita reivindicativa, a partir de les 12.30 hores, en aquests tres punts del litoral dianenc, amb la qual es pretén donar a conéixer “els despropòsits que s’estan cometent amb les partions”.

Entre aquests ha assenyalat el cas de la platja de Les Deveses, on malgrat la regeneració experimentada, “les partions seguixen avant”.

Ros ha fet referència a la visita de la delegada del Govern, Pilar Bernabé, a la finalització de les obres de regeneració d’aquell tram del litoral nord dianenc, en el qual va indicar que “hi ha platja per als pròxims 25-30 anys” i lamenta que no s’invitara a aquesta associació a la convocatòria, sent la més nombrosa, amb més de 1.100 integrants.

Ros assegura que “la gent està espantada i sense recursos per combatre l’Estat”.

El president del col·lectiu ciutadà ha enumerat les solucions que hauria de donar l’Estat, que, al seu judici, impliquen regenerar les platges, realitzar un estudi de com evolucionen i mantindre-les després de la regeneració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *