Entrevistes Primer Café

Gabriel Martínez: “No podem saturar-nos de turisme, cal saber parar i buscar nous rumbs”

Entrevista, a Dénia FM, amb el capità director del port esportiu i turístic Marina Dénia
El capità director de Marina Dénia, Gabriel Martínez / Miriam Pagán

Aquest dijous, 25 de juliol, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, el capità director de Marina Dénia, Gabriel Martínez.

Aquest port esportiu i turístic no és només un lloc de referència per als amants de la navegació i la nàutica; sinó que també és un punt de trobada per a veïns i turistes al voltant del seu passeig, el seu entorn i els negocis de restauració. De fet, Martínez ha assenyalat que “ja va nàixer amb aquesta ambició, no ser només un port per a embarcacions”.

Martínez s’ha pronunciat sobre la temporada estiuenca a Marina Dénia, reconeixent que “s’està retardant l’efecte full” i “està un poc alentit”. Segons explica, els caps de setmana són intensos, però a partir del dilluns, “la gent es mou poc”.

També ha mirat de cara al pròxim mes d’agost, a punt de començar, i una mica més enllà, cap al futur, considerant que “cal començar a fer una mica d’anàlisi”, afegint que “no podem saturar-nos de turisme, cal saber parar i planificar i buscar nous rumbs”.

Un port que és seu del navegant transoceànic, Álex Pella.

En les seues instal·lacions també es troba la Galeria d’Art Toni Marí, en la qual s’exposen mensualment pintura i escultura dels artistes de la zona. I, a l’estiu, organitza la mostra d’Escultures enfront del Mar, en la qual es poden veure escultures que són premiades per un jurat.

El capità director del port també ha repassat la presència en l’última fira, celebrada el cap de setmana passat, a Polònia i l’impacte del turisme polonés en la nostra província.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *