Benestar

“A la voreta del mar”: Una iniciativa per a gaudir de la mar a Dénia mentre ens cuidem

El programa està destinat a joves entre 16 i 30 anys, i els requisits són saber nadar i no tindre problemes cardiovasculars
Esports platja / Redacció

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia ha llançat la iniciativa esportiva aquàtica “A la voreta de la mar” per a aquest estiu, en col·laboració amb l’empresa Turisme Actiu Montgó. Aquesta iniciativa ofereix una sèrie d’activitats en la mar on es podrà gaudir de la flora, la fauna, l’entorn i la història de Dénia.

El programa està destinat a joves entre 16 i 30 anys, i els requisits són saber nadar i no tindre problemes cardiovasculars. Les activitats inclouen caiac, paddle surf, snorkel i geocaching, i serà obligatori portar escarpins.

Cartell “Voreta del Mar” | Aj. Dénia

Les activitats es desenvoluparan dos dies per setmana entre juliol i agost, de 9.00 hores a 12.00 hores, durant les següents dates: 14, 19, 23 i 25 de juliol; i 2, 5, 16 i 17 d’agost. Cada inscripció, que serà gratuïta, inclourà quatre activitats en dues jornades de la mateixa setmana, per a facilitar la rotació de més joves. Cada activitat tindrà una durada de 80 minuts, amb 20 minuts de descans entre activitats per a esmorzar (cada participant haurà de portar el seu esmorzar).

El punt de trobada serà el Trampolí, a Les Rotes, que disposa d’un embarcador i un lloc de Creu Roja amb assistència ràpida. Un coordinador supervisarà les activitats en tot moment per a garantir la seguretat dels participants.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s a través de la pàgina web, on hauran d’emplenar els camps amb les seues dades. Una vegada completada la reserva, rebran un correu electrònic amb la ubicació de l’activitat, un recordatori del material necessari i el document d’autorització que han de portar el primer dia de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *