Primer Café

Joanna Ivars: “Vindre a Dénia és retrobar-me amb la meva família i amb un munt de sentiments i sensacions”

Entrevista, a Dénia FM, amb Joanna Ivars, meteoròloga de la Sexta
Joanna Ivars Primer Café / Redacció

Joanna Ivars González, reconeguda geògrafa i meteoròloga de laSexta, ha visitat “El Primer Café” de Dénia FM, per a contar la unió que té a Dénia y més curiositats sobre el seu treball a la televisió.

“Vindre a Dénia cada vegada que puc suposa retrobar-me amb la meua família i amb un munt de sensacions, de sentiments, d’olors, de llum, de vent, de calor, segons l’època de l’any. No només vinc a l’estiu, també en Nadal o en octubre o novembre i també a la primavera. M’encanta veure la meua família”, també va contar els seus llocs preferits de Dénia, “m’encanta passejar per Marqués de Campo, veure les vistes, la mar, anar per la Marineta, passejar fins al final, passar pel Mena, que vaig sempre que puc, veure el Cap de Sant Antoni. També ens encanta anar a la cova del Mero. En cada racó tinc un record”.

Durant la visita a Dénia FM, Joanna ha compartit la seua experiència en el camp de la meteorologia i ha parlat sobre la seua carrera a laSexta. A més del seu rol en els informatius meteorològics, Joanna col·labora en programes com “Más Vale Tarde”, on brinda anàlisis i actualitzacions sobre el clima.

Està bastant comprovat que la meteorologia afecta físicament a les persones. “Els meus companys i jo fem tota la previsió meteorològica, som responsables de cada sol i de cada núvol, no copiem res, som predictors.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *