Esports

La comarca va celebrar el triomf d’Espanya

Els aficionats després del partit van prendre els carrers agitant banderes i fent sonar el clàxon dels seus vehicles
Graderia del poliesportiu municipal plena de públic / DéniaFM

La passió futbolística va inundar la Marina Alta este cap de setmana, culminant amb la victòria d’Espanya sobre Anglaterra per 2 a 1 en l’emocionant final de l’Eurocopa 2024. El triomf va deslligar celebracions massives en tota la regió, amb milers d’aficionats congregant-se en diferents punts per a viure i festejar este memorable assoliment.

A Dénia, l’ambient va ser especialment elèctric. La graderia de la pista d’atletisme del poliesportiu municipal es va omplir fins a la bandera de seguidors que no van voler perdre’s ni un sol minut de la final. La tensió va donar pas a l’eufòria amb el xiulet final, i la celebració va continuar més enllà del camp: una multitud de fanàtics es va desplaçar a la zona de Torrecremada per a gaudir d’un espectacular castell de focs artificials, que va posar el fermall d’or a les festes majors del municipi. La nit es va omplir de sons de claxons, ja que nombrosos cotxes van formar una caravana que va recórrer els carrers emblemàtics de la ciutat en una mostra de goig col·lectiu.

Aficionats celebrant la victòria d’España | T. Calvo

No menys entusiasta va ser l’escena a Gata de Gorgos, on els aficionats es van reunir al voltant del camp de futbol per a veure el partit en una pantalla gegant instal·lada per a l’ocasió. L’esperit comunitari i l’alegria compartida van emmarcar cada gol com un moment d’unió i celebració.

Aficionats en Gata seguint la final | Ayto Gata

Xàbia també es va sumar a les celebracions amb dos grans pantalles en punts estratègics de la localitat: una en Duanes de la Mar i una altra prop del camp municipal de futbol. Tots dos llocs es van convertir en el cor de la festa, on famílies i amics es van congregar per a fer costat a la selecció i celebrar el seu triomf.

El triomf d’Espanya en l’Eurocopa no sols va ser una victòria en el camp, sinó també un moment d’orgull i cohesió per als aficionats de la Marina Alta, els qui van demostrar que el futbol és molt més que un joc: és una passió que unix a comunitats senceres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *